Kazimirus Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Cześć, mam prośbę o sugestie lub wskazanie gdzie znajdę przewody z napięciem które nie zanika po zaryglowaniu. Potrzebuję zamontować GPS i chciałbym żeby był stale zasilany. Nie chciałbym za bardzo rozgrzebywać wiązek więc jak by ktoś mógł mi pomóc w namierzeniu miejsca do montażu byłbym wdzięczny.
komoornik Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Po lewej stronie pod kierownicą masz skrzynkę bezpieczników, zwykle te grubsze przewody mają stale napięcie.
Kazimirus Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Myślałem też o tych przewodach w bagażniku po lewej . Co o nich sądzisz ?
komoornik Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Hmm, myślałem że to jakiś GPS do nawigowania Jak już jesteś w bagażniku, to masz tam bezpośrednio akumulator. Wrzucić jakiś bezpiecznik i nie ma co się bawić w grzebanie w fabrycznej instalacji.
Kazimirus Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Opublikowano 31 Marca 2017 Przerobione z akumulatorem i bezpiecznik spalony w ułamku sekundy. Amperaż akumulatora go spalił. Potrzeba kabli z mniejszym natężeniem.
Rekomendowane odpowiedzi