jakimamtakimam Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Witam. Mam problem ze swoim Audi ostatnio. Przymierzam zakupić amorki na tył wraz ze sprężynami oraz sprężyny na przód. Problem polega na tym ze kupiłem go obniżonego, nie wiem ile dokładnie ale są niestandardowe wstawione sprężyny. Zdarza mi się zadrzeć czasami jak jadę załadowany lub na progach. Dużo jeżdżę załadowany i bardzo siada a szczególnie tył. Sprawia mi to dosyć dużo kłopotów dlatego chcę go podnieść do normalnego stanu a nawet wolał bym leciutko wyżej. I właśnie tutaj chciałbym się dowiedzieć jakie powinienem kupić żeby stał lekko wyżej niż standardowo(głównie o tył mi chodzi) oraz jakie sprezyny polecacie? Zauważyłem że są wzmacniane(twardsze bodajże) i sam nie wiem co będzie najlepszym rozwiązaniem. Edytowane 28 Marca 2017 przez jakimamtakimam
sebidi Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 up.weż no wrzuc jakies foto co ty tam masz Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi