Daniomek Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Witam Zwracam się z prośbą o pomoc, na początku proszę o wyrozumiałość iż jest to mój pierwszy post. Już opisuje o co mi chodzi... W swojej A4 B6 mam oświetlenie przestrzeni nóg które załącza się gdy otwieram drzwi. W czym tkwi problem, chciałbym zrobić tak aby oświetlenie załączało się razem ze światłami i świeciło stale, nie tylko przy otwieraniu. Myślałem aby podprowadzić kabel i znaleźć stały prąd pod zapalniczką ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, nie wiem jak dojść tego głównego kabla zasilającego podświetlenie, jak podprowadzić kabel pod prąd stały itp ... Jeżeli ktoś wie jak się za to zabrać i by mi wytłumaczył od A do Z to bardzo proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny Na forum nie mogłem znaleźć podobnego tematu, proszę o link jeżeli takowy istnieje
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 https://a4-klub.pl/topic/100858-mce-09-modu%C5%82-centralnej-elektryki-lusterko-w%C5%82%C4%85cznik-%C5%9Bwiate%C5%82-czujnik-%C5%9Bwiat%C5%82a-coming-leaving-home/
Rekomendowane odpowiedzi