adasm112 Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Panowie nadeszła chwila kiedy muszę wymienić uszczelkę pod głowicą. Chciałbym posłuchać ile będzie mnie to kosztować i na co muszę zwrócić uwagę. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 0 minutes later Silnik 1.9 130 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
michcio1985 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Kiedys robiłem w borze na PD, koszt części wyniósł 1000. W tym juz byla obrobka głowicy nowe uszczelki uszczelnienia srubki pompek i nowe szklanki.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 5 minutes later Najdroższe są pierdolki które musowo dac nowe czyli uszczelnienia pompek, srubki do mocowania(10-16zl/szt.), szklanki (sr.250zl w sklepach). Polecam zakupy robic u forumowiczów, potrafią pozytywnie zaskoczyć i ceną i jakością. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
adasm112 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dzięki kolego za informację. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
adasm112 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam. Temat zamykam. Koszty które okazały się bardzo wysokie zadecydowały o tym aby kupić silnik z angola. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi