ofikruszon Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam poszukuje od dłuższego czasu radia z nawigacja z androidem zależy mi na Google maps i tych sprawach. I teraz czy moglibyście coś polecić gdzie zamówić bo na allegro jest zazwyczaj tak że oni zamawiają a w razie opłat celno skarbowych ja płacę.. Może ebay i z Włoch? A może ktoś z was ma jakieś radio z androidem na sprzedaż. Bardzo mi na tym zależy:)
K4rtm4n Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To samo co sprzedają na alledrogo możesz sam sobie sprowadzić i razem z opłatami celnymi powinno Ci wyjść i tak taniej niż ceny na alledrogo Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
ofikruszon Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 http://www.ebay.pl/itm/7-Car-DVD-Stereo-SatNav-GPS-Radio-DAB-AUDI-A4-S4-RS4-B7-B9-Seat-Exeo-Android-5-1-/132143392127?hash=item1ec45c257f:g:ilsAAOSwdGFY3WPG może to ?:D z NL idzie
ziomal-84 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Tylko każda jednostka na Android udaje z marnym skutkiem rns-e. Jak dla mnie to jest szajs, montowałem kilka sztuk nie wart wydanej kasy. Owszem bajer ekran dotykowy Android wifi ale jakość wykonania poniżej dna.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
djjary Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 a z czym takie dno kolego? też zamierzam kupić takie coś uważam ze bardziej funkcjonalny od rns-ów nie trzeba montować dodatkowego blutha ma zestaw głośnomówiący itp
ziomal-84 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Plastiki, kolor podświetlenia, uchwyty montażowe jak raz wstrzelisz w kosz juz nie wyciągniesz tak łatwo, brak FIS, problemy z graniem tylnich głośników, start ok 40sekund do kamery cofania ok 60 sekund do radia, brak współpracy z systemem anten diversity, daleko jeszcze wymieniać Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez ziomal-84
ofikruszon Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 6 godzin temu, ziomal-84 napisał: Plastiki, kolor podświetlenia, uchwyty montażowe jak raz wstrzelisz w kosz juz nie wyciągniesz tak łatwo, brak FIS, problemy z graniem tylnich głośników, start ok 40sekund do kamery cofania ok 60 sekund do radia, brak współpracy z systemem anten diversity, daleko jeszcze wymieniać zależy tez od parametrów 4 rdzeniowka 2gb ram myślę że da rady
Rekomendowane odpowiedzi