arbisko Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam. Jak w temacie posiadam w swojej a4 Audi Concert. Jest możliwość wymiany na mmi który będzie miał więcej funkcji, ukryte menu, możliwość podpięcia nawigacji itd? Jeżeli jest możliwość to jakie są koszty i co na pewno trzeba byłoby wymienić?
komoornik Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jakie konkretnie funkcje będzie miało? Jak MMI to tylko 3G+ z SIM a to kupa kasy. Wszystko inne jest niewarte wydanych pieniędzy.
arbisko Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zależy mi na pierdołach takich jak sprawdzenie poziomu akumulatora itd ale najbardziej na nawi.
komoornik Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sprawdzanie poziomu akumulatora jest dostępne przy Concert. Navi bez dostępu online jest nic nie warte.
Zbig208 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zobacz ofertę kolegi z forum i możesz sobie wybrać która ci odpowiada https://a4-klub.pl/topic/353889-montaz-nawigacji-sim-google-mmi-3g-basic-3g-hdd-3g-pl-menu-lektor-mapy/ A co do navi że musi być z SIM i dostępem online to mam inne zdanie i tak nie jest że jest nic nie warta.
arbisko Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 7 godzin temu, komoornik napisał: Sprawdzanie poziomu akumulatora jest dostępne przy Concert. Niby mam tą opcję ale nic nie pokazuje.
Rekomendowane odpowiedzi