aKiwiKiwiKiwi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 POMOCY Witam. Wymieniałem pechową blaszke w silniczku od klapy bagażnika w Avancie i po podłączeniu wszystkiego cisza. Silnik po podpięciu pod bateria trybi. W kablu nie ma prądu. Czy to możliwe, żeby coś się popsuło w module komfortu z tej okazji? Jakies wskazówki?
salamon Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Przeglądałeś przewody w jakim są stanie gumowej przelotce między klapą a karoserią ? Sprawdz tam skoro brak napięcia.
aKiwiKiwiKiwi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No problem w tym ze kable są git, ale i tak nie ma w nich prądu. nic w nich nie grzebałem. tylko jak wymieniłem tą blaszke to padło -,-' Czyli wychodzi na to, że musze się dobrac do modułu komfortu, czy jest jeszcze jakaś inna możliwośc/przycyzna?
salamon Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 To sprawdz błędy w MK jeśli to jego wina to błąd powinien się zapisać
aKiwiKiwiKiwi Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No problem w tym ze kable są git, ale i tak nie ma w nich prądu. nic w nich nie grzebałem. tylko jak wymieniłem tą blaszke to padło -,-' Czyli wychodzi na to, że musze się dobrac do modułu komfortu, czy jest jeszcze jakaś inna możliwośc/przycyzna? Przeglądałeś przewody w jakim są stanie gumowej przelotce między klapą a karoserią ? Sprawdz tam skoro brak napięcia.Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka
aKiwiKiwiKiwi Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No problem w tym ze kable są git, ale i tak nie ma w nich prądu. nic w nich nie grzebałem. tylko jak wymieniłem tą blaszke to padło -,-' Czyli wychodzi na to, że musze się dobrac do modułu komfortu, czy jest jeszcze jakaś inna możliwośc/przycyzna? Przeglądałeś przewody w jakim są stanie gumowej przelotce między klapą a karoserią ? Sprawdz tam skoro brak napięcia.Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi