Chudy112 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam mam taki problem miałem auto u mechanika ale niedal rady naprawić . Został sprawdzony sterownik silnika czy nie ma zwarcia. Została sprawdzona instalacja czy nie jest gdzieś przerwana. I była przy termostacie została ona naprawiona ale błędy dalej wyskakuja. Czy ktoś miał podobny problem co to może być jeszcze ? Mechanik się poddał a może być to pierdoła i może sam dojdę do tego ) pozdrawiam Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Chudy112 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zaraz będę w domu to dam nr błędów 5 min Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 9 minutes later Takie 2 błędy Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 57 minutes later Temperatura skacze jak szalona z 90 do 110 czy może to być wina jakiegoś przekaźnika ? Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Chudy112 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ktoś coś doradzi ?Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi