KTM71 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mam problem z wyrwaną częścią wiązki przewodów przy lewym reflektorze , mam cztery przewody , któe nie wiem gdzie podłączyć ( usterka pokolizyjna). A mianowicie mam następujące przewody, które nie wiem "gdzie idą" : - zielony z białym paskiem - biały z żółtym paskiem - brązowy z czarnym paskiem - popielaty z czerwonym paskiem Może to przewody do czujnika temperatury zewnętrznej, czujnika uderzenia lub jakiegoś innego czujnika ??? Z góry bardzo dziękuję za pomoc :-)
amelacar Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Czesc,mialem to samo juz wszystko polaczone bede na warsztacie to wysle ci opisy przewodow, Zawartość dodana 34 minutes later 31 minut temu, amelacar napisał: Czesc,mialem to samo juz wszystko polaczone bede na warsztacie to wysle ci opisy przewodow, z tych przewodów które wymieniłeś to u mnie jest tylko popielaty z czerwonym paskiem ,do czujnika ciśnienia ac,czujnik uderzeniowy lewa strona biały i brązowy poskrecane Zawartość dodana 35 minutes later 35 minut temu, amelacar napisał: Czesc,mialem to samo juz wszystko polaczone bede na warsztacie to wysle ci opisy przewodow, Zawartość dodana 34 minutes later z tych przewodów które wymieniłeś to u mnie jest tylko popielaty z czerwonym paskiem ,do czujnika ciśnienia ac,czujnik uderzeniowy lewa strona biały i brązowy poskrecane czy masz z przodu pdc?
KTM71 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nie nie mam PDC z przodu. Obecnie mam samochód u mechanika. Czy w chłodnicy wody jest jakiś czujnik? Bo nie przypominam sobie aby podłączał tam jakąś kostkę . Samochód po kolizji przód lewy.
amelacar Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 18 godzin temu, KTM71 napisał: Nie nie mam PDC z przodu. Obecnie mam samochód u mechanika. Czy w chłodnicy wody jest jakiś czujnik? Bo nie przypominam sobie aby podłączał tam jakąś kostkę . Samochód po kolizji przód lewy. u mnie takie grubsze brazowy i czerwono granatowy do sgnalu
Rekomendowane odpowiedzi