Łukasz awt Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam Ktoś może mi pomóc z takim problemem przepływka nowa , była boscha teraz PIERBURG lamda pierwsza wymieniona na nowa bosch n75 sprawdzony
Łukasz13 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zrób logi dynamiczne, dlaczego przepływka pierburg?
Łukasz awt Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 W piatek moze mi sie uda cos zrobic z logami ( nie posiadam programu i nie miałem z tym stycznosci jeszcze ) moze masz jakis namiar na dobrego fachowca z okolic zielonej góry , bo tam gdzie byłem to nie wiem czy cos takiego zrobia dlaczego pierburg ? . potrzebowałem na JUŻ . a tylko ona była dostepna na magazynie . Sprzedajacy zapewniał mnie ze to jedna z trzech montowanych ori do audi tego modelu (hitachi, pierburg , bosch )
Łukasz13 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zapytaj kogos na wątku regionalnym, ktos z forum Ci ogarnie logi za flaszkę, fabrycznie do tego auta wchodził tylko bosch i nic innego sprzedający wprowadził CIę w błąd.
Łukasz awt Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Spoko dzieki za info . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi