d.sroga Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam, posiadam audi a4 b7 z 2005 roku, jest to zwykła wersja, nie s line. Samochód ten niema podświetlenia klamek, ani niema lampek w drzwiach, mam możliwość załatwienia sobie klamek z podświetleniem wraz z wiązkami z oświetleniem drzwi, tylko nie wiem czy to będzie działać po wymianie wiązki tzn. czy trzeba również wymienić wiązkę od drzwi do modułu komfortu ??
nitroo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie trzeba. Komfort nie ma nic do klamek.
car_diag_cork Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Do świateł w drzwiach musisz pociągnąć zasilanie ze sterownika drzwi. O ile dobrze pamiętam to zasilanie z pinu numer 13, a masę z pinu numer 21. Ale jeszcze się upewnij bo naprawdę nie wiem czy dobrze pamiętam numery pinów w kostce stera.Zresztą jeśli załatwisz sobie wiązkę drzwi pod oświetenie to te kabelki będziesz miał już w kostce więc nic nie musisz przerabiać. Wystarczy, że podłączysz i musi zagadać bez żadnego kodowania w vcds i ciągięcia dodatkowych kabli.
salamon Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 O ile ma 4x elektryczne szyby jeśli korby z tyłu to jest trochę więcej zabawy
car_diag_cork Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 O ile ma 4x elektryczne szyby jeśli korby z tyłu to jest trochę więcej zabawyRacja, o tym zapomniałem.
d.sroga Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 No właśnie z tyłu mam szyby na korby, z przodu elektryczne. Wiązki będę miał oryginalne. Czyli rozumiem to tak, że jak z przodu mam szyby elektryczne i podepnę wiązkę z lampkami to będzie działać bez przeróbek natomiast z tyłu ponieważ mam szyby na korbki i mimo tego że dam wiązkę z lampkami to i tak lampki nie będą się zapalać.
salamon Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dobrze rozumiesz z tyłu musisz sobie parę kabelków pociągnąć do komfortu
d.sroga Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ok, dzięki wielkie za pomoc, po świętach się za to wezmę.
mikeforce84 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam Mam pytanie do tych schematów. Czy po podłączeniu iluminacji klamek one świecą kiedy przekręci się włącznik świateł czy będą tylko świecić kiedy drzwi będą otwarte razem z lampkami drzwiowymi?
Rekomendowane odpowiedzi