Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l Muszę do końca tygodnia zamówić standardowe amortyzatory będące odpowiednikami oryginalnych 1BA. Cena nie gra roli, ma być trwałe i komfortowe. Z tego co zdążyłem się zorientować najczęściej polecane są SACHS i KYB, między tymi zestawami przód+tył różnica cenowa jest marginalna ok 100zł na całości. Które amory zatem sprawdzą się lepiej na naszych drogach - KYB Excel-G czy SACHS super touring? Oba są gazowo-olejowe? A może jakies inne propozycje? Brałem pod uwagę również Bilstein B4, ale znajomy odradzał - konstrukcja jednorurowa, kiepska żywotność.
Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l Napisz do dzika. Ogarnie Ci tematWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zawartość dodana 1 minute later Ewentualnie mam na sprzedaz uzywke ori 1ba[emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l Autor Napisze, póki co chciałbym zebrać kilka info zanim wyłoże kase na nowe.
Opublikowano 14 Kwietnia 20179 l Cos sie dowiedziales? Ja tez kupuje, mam do wziecia uzywki Sachsa, ale mysle czy nie kupic nowychWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 14 Kwietnia 20179 l Autor 10 minut temu, d4ri0 napisał: Cos sie dowiedziales? Ja tez kupuje, mam do wziecia uzywki Sachsa, ale mysle czy nie kupic nowych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Za dużo sie nie dowiedziałem. W przyszłym tyg zamawiam SACHSa bo o KYB sa skrajne opinie.
Opublikowano 14 Kwietnia 20179 l Autor Godzinę temu, d4ri0 napisał: Odboje itd tez oczywiscie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak zestawy odboje+osłony także sachsa. Do tego górne łożyskowania amorków Lemfroder
Opublikowano 14 Kwietnia 20179 l Kosztowo jak to wyglada? Podeslesz numery chyba ze do 3.0 beda inne?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 15 Kwietnia 20179 l ja do 1be brałem monroe i jak narazie jestem zadowolony ,co do kyb lubieją po jakimś czasie stukać ,sachsa mamy w 80-tce ,ok 5lat już chodzą bez problemu
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l Witam Panowie Przed około miesiącem wymieniłem amorki przód na KYB, teraz żałuje i szykuje się ponownie do wymiany, KYB to porażka, strasznie miękkie, przy każdym hamowaniu auto nurkuje (takie mam wrażenie), w porównaniu do oryginałów katastrofa. Nie polecam, wręcz odradzam, no chyba że ktoś w audi chce się czuć jak renault lagunie. Pozdrawiam
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l 2 godziny temu, Seba7901 napisał: Witam Panowie Przed około miesiącem wymieniłem amorki przód na KYB, teraz żałuje i szykuje się ponownie do wymiany, KYB to porażka, strasznie miękkie, przy każdym hamowaniu auto nurkuje (takie mam wrażenie), w porównaniu do oryginałów katastrofa. Nie polecam, wręcz odradzam, no chyba że ktoś w audi chce się czuć jak renault lagunie. Pozdrawiam A powiedz mi co ma amortyzator do nurkowania auta?