Kubadh55 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam chciałbym wam przedstawić moja niedawno kupiona audi! Pochodzi z 2004 roku i jest sprowadzona przez mojego znajomego z Niemiec od pierwszego właściciela z przebiegiem 224tys km. Auto przed zakupem było dokładnie sprawdzane sprawdzane błędy, miernik lakieru też był w ruchu Ale jak to auto z 2004 było malowane. Głównie chodzi o prawy bok Ale właściciel miał zdjęcia prawego przodu i faktycznie była wymieniana maska lampa i błotnik Ale z racji że to było robione w Niemczech to jest to naprawdę porządnie zrobione ! wyposażenie:-ABS-ESP-ASR-Elektryczne szyby przednie-Wspomaganie kierownicy-Poduszki powietrzne-Klimatyzacja dwustrefowa -Podgrzewane przednie siedzenia-Tempomat-Elektrycznie ustawiane lusterka-Podgrzewane lusterka boczne-Centralny zamek-Alufelgi 16' + letnie opony w stanie bardzo dobrym W aucie nie dawno wymieniłem żarówki halogenowe h11 na Led i wygląda to mniej więcej tak tydzień temu zrobiłem mu mały przegląd czyli wymieniłem wszystkie filtry i olej mobil 3000 oraz odgrzybilem i nabilem klimatyzacje co do następnych modyfikacji które chce zrobić w tym roku: -Regeneracja turbo -alufelgi jakieś ciekawe 18" -polerka + listwy boczne drzwi (odchodzą powoli ponoć standard w tym modelu ) -dodam więcej jak mi coś wpadnie w oko ? Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Kubadh55 Dodawanie zdjęć
Kubadh55 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 A skąd jesteś kolego jeśli mogę wiedzieć ?
rrrudy25 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Powodzonka w modach[emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi