Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Prosze o opinie A4 2.0 FSI SE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W srode 14.01 zostane szczesliwym posiadaczem pieknej A4. Silnik 2.0 FSI SE.Czy moglibysie napisac informacje o tym oto silniku?Wiem ze jest to dosc rzadko spotykany motor. z góry dziekuje

Opublikowano
Opublikowano

Nie chce zaczynac nowego wątku, a bardzo chce sie pochwalic. Kupiłem dzis moje pierwsze auto w zyciu. srebrna A4, pieknie sie prowadzi.mam nadzieje ze nie bede musiał czesto pisac z prosba o pomoc... pozdrawiam bober

Opublikowano

Witam,

Jezeli jak piszesz twoj motor to 2.0 fsi to moc masz wtedy 150km i twoj prefix to B6 AWA. Sam jestem posiadaczem takiej bestii. Auto generalnie mozna opisac w dwoch zdaniach. Doznania z jazdy niezapomniane. Jednak czesci drogie...

Pozdrawiam.

Opublikowano

jak kolega wyzej napisal jezeli masz ALT to napewno nie jest to FSI ....co do ALT to moge ci powiedziec ze sa dosc paliwo-chlonne te 131 BHP starcza na to autko ale wielkich rewelacji nie ma...slyszalem ze lubia troszke oleju brac...moja osobiscie bierze jakies 0,7l na 10.000mil wiec tragedii nie ma choc mam 65tys przejechane wiec moze nie powinna brac oleju wogole...gdybym jeszcze raz mial kupowac zdecydowalbym sie na 1.8t wydaje mi sie ze sa lepsze,(mialem A6 z takim silnikiem) no i napewno mocniejsze a pozatym mozna je podkrecic troszke:)...z silnikiem wolnossacym niestety nie ma takiej mozliwosci....pozdrawiam