morpheus87 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, mam pytanie czy ktoś demontował tylni podłokietnik, jak to zrobić? I czy jest jakiś zamiennik który jest miękki, ten oryginalny jest twardy i uciążliwy dla 5 osoby w dalszej podróży. Macie jakiś sposób żeby zrobić to miejsce bardziej komfortowym?
karol24 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja wyciągałem, on po bokach ma takie bolce które zablokowane są blaszką. Rozegnij te blaszki tak żeby bolce wyszły i gotowe. Nie ma chyba zamienników, w Recaro czy kanapach A6 C5 jest tak samo twardy.
morpheus87 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ok, to zobaczę jeszcze, z jednej strony miałem śrubę torxa 30 i z jednej mi wychodzi ale z drugiej jest problem. Kanapę mam dzieloną.
morpheus87 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Problem rozwiązany, mocno siedziało ale trzeba było wybić i poszło Do tego zamówiłem gąbkę tapicerską T35 na wymiar + obszycie podobnym materiałem. Miejsce bez porównania zrobiło się mega komfortowe. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez morpheus87
Rekomendowane odpowiedzi