emil.wasiak.7 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Koledzy, dziwna sprawa. Nagle mi zniknęło oświetlenie w lampkach w suficie w każdej pozycji. W bagażniki świeci, w drzwiach i pod nogami świeci. Bezpiecznik 14 i 38 cały. Nie mam żadnych pomysłów na to[emoji25] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Adrian1727 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 O ile się nie mylę to pompka centralnego steruje oświetleniem po otwarciu drzwi itd.. Choć mimo to powinny na jednej z trzech pozycji zaświecić nawet bez pompki.. masz lifta, podłącz vaga i sprawdź czy pompka nie pokazuje jakiś błędów .. jeśli nie to trzeba będzie pewnie pobawić się miernikiem "jakie jest napięcie w kabelkach lampek i czy w ogóle jakieś jest", a później nie wiem... może ciągłość kabli sprawdzić... napięcie na bezpiecznikach itp
emil.wasiak.7 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Pompka nie pokazuje żadnych błędów..Trochę już się bawiłem z tym oświetleniem dlatego zglupiałem przy takich objawach. Przerabial ktoś ten temat?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
emil.wasiak.7 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Do zamknięcia. Zimny lut w lampce nad kierowcąWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Misza88 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 To ja się podepnę bo mam podobny problem tylko że u mnie pokazuje kilka błędów na pompce ? Wyciągałem ją nie ma lewego powietrza co mogę jeszcze zrobić aby to naprawić ?
emil.wasiak.7 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 A jakie błędy?Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
musiek Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Sprawdź wtyczki przy pompce czy nie mają pośniedziałych styków.
Misza88 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) To wyszło przed chwila po auto scanie ale patrze nie wróciły błędy centralnego po skasowaniu ... a które bezpieczniki mogą być jeszcze odpowiedzialne za to bo sprawdzałem i niby wszystkie dobre. Nie mam pomysłu już jak to ugryźć aaa i wtyczki wyglądają jak nowe odłączone sprawdzone organoleptycznie i podpięte na nowo. audi.txt Edytowane 7 Maja 2017 przez Misza88
Rekomendowane odpowiedzi