chołek_płock Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Szukałem na Forum, niestety nic na ich temat nie znalazłem... Ma ktoś założone u siebie? Są coś warte, czy szkoda wywalać kasę? Choć cena jest chyba przystępna. Allegro link Proszę o opinie.
Peter Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Slyszalem opinie ze slabej jakosci sa te sprezyny
pre_pl Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 było: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=46046 ja słyszałem różne opinie na ich temat, z przewagą na nie.
michał 27j Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 MAM A4 2,6 I JEST JAKBY TROCHE ZA WYSOKA PRZY TYM SILNIKU CHYBA POWINNA GYC NIZSZA A MOZE SIE MYLE MAM TERAZ 15 ORI I OPONKI 60 I SA ZDECYDOWANIE ZA DUZE SZPARY MIEDZY OPONA A KRAWEDZIA BLOTNIKA.TAK MYSLE CZY OGNIZAC JA SCISKAMI CZY JAKIES INNE SPREZYNKI. A MOZE TO WINA AMORA? [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 03-03-2007, 14:15 ] nie piszemy duzymi literami
platiniumm Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 proponuje poszukac uzywanych oryginalow albo jakiejs lepszej firmy
Rekomendowane odpowiedzi