wsółek Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Witam Może ktoś pomoże tylne głośniki bardzo cicho grają. Wzmacniacz sprawny tuba gra głośniki z tyłu też ale bardzo słabo. Obecnie posiadam radio 2din Android 6.0 od NaviPremium. Może ktoś miał taki przypadek i sobie poradził ?
ziomal-84 Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Typowa bolączką Chińczyka z ryżu. Inny standard napięcia wyjscia liniowego. Audi ma 0-4v a reszta 0-2v dlatego gra cicho. Masz dwie opcje albo bawisz się balansem aż wyrownasz poziomy albo kupujesz przelotke do tylnich głośników jak do nie fabrycznynego radia. Coś takiegohttp://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6766351566Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
wsółek Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Jak miałem podłączone przez takie kable to radio się wyłączało a tylne głośniki nie grał wcale a teraz mam podłączone na czincze które były w zestawie z radiem i gra Ale cicho Edytowane 19 Maja 2017 przez wsółek
ziomal-84 Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Podłącz dobrze to nie będzie się wyłączać.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
wsółek Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 Byłem nawet u ludzi co się tym zajmują i oni mi tak podlaczyli. To co wina jest w tej przejściówce ?
Rekomendowane odpowiedzi