kpikula Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 W jaki sposób mogę otworzyć bagażnik w sedanie audi a4 b6 . Zamek nie reaguje na pilota , a mechanicznie dawno nie był używany włożyć włożyłem ale przekręcić kluczykiem już nie ma mowy . Czyżby tylko ślusarz ? A może jakoś wkładkę wyciągnąć żeby reszty nie uszkodzić ?
rachmistrz Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 WD 40, pozniej WD 40, pozniej jeszcze WD40 (....) pozniej ostatni raz WD40 i zamek sie otworzy
Bitu93 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam podepne się pod temat mianowicie: Kupiłem sobie audia4 avant 1.8T 150km 2000rocznik. Po zakupie zupelnie przypadkowo okazało się że zamek od bagaznika nie zamyka sie (zamek centralny),a włożenie kluczyka nie wchodzi w grę. Przy zamykaniu z kluczyka słychać ze silniczek/mechanizm cos tam sobie kręci. Jakies rady co zrobić?
kpikula Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Innego sposobu nie ma jak WD40 . i to codziennie przez min tydzień
Rekomendowane odpowiedzi