bialy konin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Witam Mam pewien dziwny problem ze swoją skrzynia automatyczną. Samochód stał 5 dni w hali gdzie pracuje i wczoraj po odpaleniu i przełączeniu na "D" strasznie szarpnęła mi skrzynia. Po chwili przełączyłem na "P" i zaobserwowałem że między zegarami cały czas komputer wskazuje wbity bieg "D". Gasiłem, odpalałem samochód, przełączałem biegi i jest tak cały czas. Samochód chodzi tylko na biegu awaryjnym. Podłączyłem kompa i z silnikiem mogę się połączyć bez problemu natomiast ze skrzynią nie ma połączenia. Czy spotkaliście się z czymś takim bo aż nie możliwe że od stania popsuła się skrzynia.. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
kajmanovsky Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) moze jakies podłe zwierze pogryzło ci wiazke? mowie powaznie, obczaj temat bo wiazka jest od dolu skrzyni wiec jak nie masz tam oslony... Edytowane 25 Czerwca 2017 przez kajmanovsky
Hezen Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 O jaką skrzynie chodzi?Jest możliwe że masz zalany sterownik skrzyni, jest on pod nogami pasażera.Wysłane z OP3T
Rekomendowane odpowiedzi