Opublikowano 23 Marca 20197 l Autor 6 minut temu, MaTeo85 napisał: Dekory oklejone zawodowo jak będę u siebie zmieniał na 2din to piszecie się na oklejenie za jakieś $$$? Bo niestety ale mojego drewna w popiołce 2din nie ustrzelę. @trepkowa co Ty na to? Żona kiedyś samochody obklejała zawodowo Edytowane 23 Marca 20197 l przez trepek
Opublikowano 27 Marca 20197 l W dniu 23.03.2019 o 20:23, MaTeo85 napisał: Dekory oklejone zawodowo jak będę u siebie zmieniał na 2din to piszecie się na oklejenie za jakieś $$$? Bo niestety ale mojego drewna w popiołce 2din nie ustrzelę. Pewnie! Płatność w czekoladach z orzechami zawsze mile widziana
Opublikowano 27 Marca 20197 l A @trepek pichci w kuchni... dziś na kolację jemy podłokietnik Edit: I proszę bardzo! Tak wyszło I już zamontowane Edytowane 27 Marca 20197 l przez trepkowa
Opublikowano 27 Marca 20197 l Autor Zmienilem material z podlokietnika na alcantare taka, jak na boczkach jest
Opublikowano 27 Marca 20197 l Autor @kamil-vag Raczej tak, mam co prawda jeszcze prawa klamke z blokada drzwi i przycisk otwierania klapy bagaznika w boczek kierowcy ale musze znalezc pierw odpowiedni kolor spreja wiec narazie ze srodkiem spokoj. Po Bukowinie nowe kolo + swap hamulcy na 320/288.
Opublikowano 27 Marca 20197 l Co tam podłokietnik. Trepkowo zaiste jestem pod megaturbonitrowrażeniem Twojego i paznokcia ! ?
Opublikowano 27 Marca 20197 l Teraz, dekiel 13 napisał: Co tam podłokietnik. Trepkowo zaiste jestem pod megaturbonitrowrażeniem Twojego i paznokcia ! ? Yassss! Specjalnie tak robiłam zdjęcie aby go było widać generalnie jestem gotowa na zlot... w sumie jakby nie było to taki damski mod
Opublikowano 27 Marca 20197 l Autor @trepkowa ma loga forum na środkowych palcach więc piątkowa droga do oraz sam wjazd do Bukowiny będzie wyglądać jak na gifie:
Opublikowano 27 Marca 20197 l Ja pierdziu. Nie zdziwię się jak machniecie sobie z Trepkiem po tatuażu klubowym. Jesteście niesamowicie pozytywnie zakręceni na punkcie auta. ?
Opublikowano 27 Marca 20197 l Teraz, trepek napisał: @trepkowa ma loga forum na środkowych palcach więc piątkowa droga do oraz sam wjazd do Bukowiny będzie wyglądać jak na gifie: Skisłam
Opublikowano 27 Marca 20197 l Autor 2 minuty temu, dekiel 13 napisał: Ja pierdziu. Nie zdziwię się jak machniecie sobie z Trepkiem po tatuażu klubowym. Jesteście niesamowicie pozytywnie zakręceni na punkcie auta. ? Co najwyżej tort urodzinowy w kształcie samochodu ? Edytowane 27 Marca 20197 l przez trepek
Opublikowano 27 Marca 20197 l 2 minuty temu, trepkowa napisał: Skisłam Muszę umyć .....ekran kompa .?
Opublikowano 28 Marca 20197 l Autor Ostatni mod przed Bukowina - zmiana znaczka quattro w grilu z zamiennikowego dziada na ori uzywke (dostana za free ).
Opublikowano 31 Marca 20197 l Autor 1 minutę temu, Adam87 napisał: Grzesiu a gdzie dokładka cupra ???? Fajnie pasowało by Jak wpadnie z przodu zderzak sline albo s4 to pomyslimy nad dokladka bo do serii to nie ma co.
Opublikowano 31 Marca 20197 l Zobacz, w tej B7 obok też nie ma s-line i jest dokładka.... po zmianie przełożysz i po sprawie....
Opublikowano 1 Kwietnia 20197 l Autor Dzisiaj rano samochód się sprzedał, kupił go jakiś Ukrainiec. Płacił kopiejkami, na miejscu!