Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam. Czy ktoś się orientuje jak wypchac zderzak z przodu?z prawej strony zderzak wchodzi pod lampę a z lewej jest równo z lampą. Najprawdopodobniej przy wymienię rozrządu panowie tak założyli. Czy ktoś wie jak to ustawić i czy trzeba ściągać cały zderzak? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
krystian.gawin Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak tego nie było przed wymiana rozrządu to jedź do warsztatu niech poprawia toWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Niestety rozrząd byl wymieniany przez poprzedniego właściciela. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
krystian.gawin Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 To trzeba widzieć żeby powiedzieć co trzeba zrobić,może lampę trzeba wyregulować Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
peacenotwar Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Bry Czy da radę spasować ten zderzak? Sytuacja podobna jak u kolegi powyżej - po rozrządzie słabo spasowane. Jeśli tak to czy dużo roboty? (Planuję zakup, ale to mnie niepokoi troche) Edytowane 29 Listopada 2017 przez peacenotwar
Gość Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Tak u mnie przy wymianie rozrządu po kupnie( niby był wymieniony w ksiazke wbity, rachunki za caly rorzad a daty na podzespolach 2009 a wymienili tylko sam pasek w angli, dlatego warto po kupnie wymieniać rozrząd) zderzak chłopaki w Polsce ustawili jak ma być. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
peacenotwar Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Dzięki Edytowane 29 Listopada 2017 przez peacenotwar
Rekomendowane odpowiedzi