PawelR1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam przeglądam forum i nie potrafię znaleźć podobnego problemu jak mój większość odnosi się do otwierania/zamykania z pilota... ja mam problem tego typu że u mnie wszystko działa z jednym wyjątkiem nie potrafię jednym "kliknięciem" zamknąć/otworzyć szyb z prawej strony jak i przedniej tak i tylnej muszę po prostu trzymać przycisk wtedy się zamkną z lewej wystarczy tylko jedno klikniecie i się otwierają/zamykają do końca ma ktoś podobny problem? jest to może wina kodowania? jest możliwość resetowania ustawień tych szyb? Z góry dzięki za zainteresowanie tematem
Rob@k Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opuść szybę na maxa i trzymaj przycisk parę sekund, potem do góry i też przytrzymaj przycisk. Powinno pomóc.
PawelR1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 53 minuty temu, Rob@k napisał: Opuść szybę na maxa i trzymaj przycisk parę sekund, potem do góry i też przytrzymaj przycisk. Powinno pomóc. Dzięki za poradę jutro sprawdzę dam znać czy podziałało
PawelR1 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Rob@k po części opanowałem... tak jak napisałeś tył działa przód tylko opuszczanie ale będę kombinował może się uda
Rekomendowane odpowiedzi