Opublikowano 16 Czerwca 20179 l Młody is back !!! i to w jakim stylu :-) tylko trochę w porównaniu do b6 ps piękna ESa Edytowane 16 Czerwca 20179 l przez MARCIN607
Opublikowano 17 Czerwca 20179 l Autor No to był ale tu nie ma Spalanie w trasie koło 13-14, miasto 16+ 0-100 jeszcze nie mierzone Nie wiem czy będzie modzona jak B6, pewnie nie bo mam na oku coś innego
Opublikowano 17 Czerwca 20179 l 10 minut temu, Młody_drog napisał: No to był ale tu nie ma Spalanie w trasie koło 13-14, miasto 16+ 0-100 jeszcze nie mierzone Nie wiem czy będzie modzona jak B6, pewnie nie bo mam na oku coś innego Ciekawy kolorek rzuca się w oczy grubo Czasy na RL u mnie po stage 1 w okolicy 4.5sek 0-100kmh , ciekawe jak u Ciebie to wyjdzie
Opublikowano 28 Sierpnia 20178 l 8 minut temu, Młody_drog napisał: Auto wczoraj skradzione sprzed domu... Temat można zamknąć... Ja pier W UK też kradną?
Opublikowano 28 Sierpnia 20178 l Autor 55 minut temu, Wandej napisał: Ja pier W UK też kradną? Czy w UK to nie wiem bo ja mieszkam w Irlandii. Niby nie kradną ale zwykle jak idzie tutaj takie auto to za parę dni się słyszy w gazetach/TV o napadzie na bank albo innym a później znajduje się auto gdzies w rowie albo spalone... oby tak nie było. Nic nie zrobisz. Kupując taki samochód trzeba się z tym liczyć niestety
Opublikowano 28 Sierpnia 20178 l Czy w UK to nie wiem bo ja mieszkam w Irlandii. Niby nie kradną ale zwykle jak idzie tutaj takie auto to za parę dni się słyszy w gazetach/TV o napadzie na bank albo innym a później znajduje się auto gdzies w rowie albo spalone... oby tak nie było. Nic nie zrobisz. Kupując taki samochód trzeba się z tym liczyć niestetySzkoda furmany piękna byla[emoji58]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk