tdi Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam Na wakacje wybieram się nad polskie morze.Będę leciał od strony Lublina.Moje pytanie brzmi jaki wyniesie mnie koszt autostrady i gdzie na trasie Łódź~Gdynia można zjechać na sprawdzony obiad.Pisze tego posta z tego względu,że będę pierwszy raz na tej trasie.Pozdrawiam
Kamyk Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 29.90Jak Ci pasuje kfc albo MC to są za Toruniem.
tdi Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dzięki za odpowiedz.Chodzilo mi o jakies sprawdzone.obiady
Kamyk Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 zjedz przed warszawą z wawy do bramek pod toruniem to 2 godziny, a potem godzina więc nie ma sensu stawać - 3 godziny jesteś w gdyni
cabanmat Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak jechałem w 2014 do Władka, to płaciło się w jednym miejscu 29,90zł. Po za tym nie płaciłem bo jechałem w weekend, a w weekend nie pobierali opłat przez duże natężenie i straszne korki na bramkach
ptasiek Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) W tym roku ktoś leci? Edytowane 24 Czerwca 2017 przez ptasiek
cabanmat Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ja miałem lecieć na Władek, ale to jeszcze płynna sprawa
INFOLUDEK Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zjazd na Ciechocinek. Duża karczma. Żarcie duże obfite i dobre:)
kanu Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 I nie jedź do końca obwodnicą Trójmiasta, zjedź przed końcem chyba to jest zjazd na Trase Kwiatkowskiego, potem do Hutniczej, dalej na Mrzezino, Żelistrzewo i Puck i wrócić do trasy na Władek i ominiesz troszkę korków w Rumii, jedyne jakie potem będziesz miał to przed samym Władkiem dzięki temu. Jest to alternatywa jakbyś miał jechać w czasie największych korków w Rumii co się często dzieje w weekendy. Pamietaj też, że mogą być korki na wjeździe na autostradę w Toruniu jak i na wyjeździe... Czasem pomaga zjechanie przed Toruniem, pojechanie troche starą "1" i powrót na autoban za Toruniem, podobnie przed wyjazdem w Pruszczu Gd. dasz radę
Rekomendowane odpowiedzi