hubert9352 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Witam chcę polepszyć jakość dźwięku i nie wiem jak to zrobić. Chciałbym zamontować wzmacniacz tylko nie wiem jaki ( firma, model, itp.) W audi mam cztery głośniki przód i dwa na półce. Głośniki przód: fabryczne Tył: Pioneer TS-G1731L 40 W 4 OM 17 cm Radio: JVC KD-G331. Wszystko jest na oryginalnych kablach i złączkach. Chciałbym uzyskać lepszy dźwięk bo jeśli dam głośniej to gra nieczysto i słaby bas. Jeśli ktoś coś wie niech mi doradzi co i jak można tu stworzyć. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez hubert9352
lukirks83 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 mam jbl 6 kanałowy w zupełności Ci wystarczy i do tego suba jeszcze podłączysz
hubert9352 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Polepszy się jakośc? Czy jeśli dam trochę głośniej to głośniki będą grały czysto czy to już od głośników zależy? Masz taki do sprzedania ? Jest tak to jaka cena Edytowane 13 Czerwca 2017 przez hubert9352
Rekomendowane odpowiedzi