Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Carbonowa lotka S4 do sedana - gdzie kupić, jeżeli takowa jest ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to ta sama firma , która oferowała się , że zrobi carbonową maskę do b6 w dobrych pieniądzach???

Już nie moge się doczekać.

tak,tak

odnosiłem sie do pytania Marcina :)

no tak,mowa o B6,a podałem link do B7 :rolleyes: ups... :gwizdanie:

Opublikowano

Czy to ta sama firma , która oferowała się , że zrobi carbonową maskę do b6 w dobrych pieniądzach???

Już nie mogę się doczekać.

tak,tak

znajdź odpowiedz tez na moje :naughty:

Opublikowano

Trwają pracę nad prototypem :decayed

:kox::dance::przebiegly:

Opublikowano

Już nie moge się doczekać.

tak,tak

no tak,mowa o B6,a podałem link do B7 :rolleyes: ups... :gwizdanie:

ale moje pytanie odnosiło się do tego, czy ta firma ,ujawniona na fortum ostatnio (a raczej podejrzewam , że pracownik firmy) , która proponowała maskę do b6 za ok 1500 zł, zrobi też lotkę s4 do b6 prototyp, o którym wspomniał Poziek[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 14:55_________________________________________________

tomeks wielkie dzieki i za znalezienie fotek, już wiem , że chce tą lotkę napewno, zajebiści..e to wygląda, a akurat kolor auta mam taki sam.

Opublikowano

Ale ja szukam foli na metry :naughty: by coś okleic samemu [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 15:10_________________________________________________A spoiler jest :kox:

Opublikowano

tomeks sie troche zamotal :), wąski szukasz foli, a widziałem kiedyś w sklepie feuvert koło decatlona

Opublikowano

tomeks sie troche zamotal :), wąski szukasz foli, a widziałem kiedyś w sklepie feuvert koło decatlona

co :shocked: na prawdę

Opublikowano

no nie wiem czy o taka ci chodzi ale poważnie, podjedź tam

Opublikowano

Ta lotka nawet fajnie wygląda. Jeszcze w połączeniu z innymi elementami z carbonu np. maską lub lusterkami będzie :kox:

Opublikowano

chłopaki nie zapeszajmy...jak tylko będę miał fotki to wklejam...narazie zamykam żeby nie robić OT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...