grimfrost Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 cześć, czy może ktoś z Was polecić jakiś dobre miejsce, nocleg nad Balatonem dla rodziny 2+2? szukam czegoś na koniec lipca
qruku Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dla rodzinki mogę polecić miejscowość Zamardi; dzieciom się tam nie powinno nudzić - mini wesołe miasteczko, czterokołowce itp. Jest też sporo miejsc gdzie można nieźle zjeść i napić się dobrego piwka.
grimfrost Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 dzięki, a masz może jakis namiar?
Zerwi Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Teresa Bödő: ul. Dózsa György 30B Kőröshegy tel. 0036306181679 zjazd na Balatonfoldvar Tam nocowałem jak jechałem do Chorwacji. W tym roku też się wybieram więc chyba tam też będę nocował. Ona jest Polką. Język węgierski mnie przeraża nie jestem w stanie się z nim dogadać nawet z pomocą rąk ,więc jej pomoc jest dla mnie nieoceniona.
grimfrost Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 spoko, dzięki za info, pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku
Rekomendowane odpowiedzi