Robert_1980 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Witam wszystkich, W końcu chciałbym przedstawić moją skromną A4. Gdy kupowałem liczyło się przede wszystkim 1.8 T + Quattro, bexa nie udało mi się niestety kupić. A4 B6 2003r. kolor: LY7R silnik 1.8 T BFB 163 KM LPG Z wyposażenia co ciekawego dostałem to: - pakiet światło - multifunkcja i to na tyle...reszta standard Zrobione: - servotronic - roleta elektryczna - samą roletę udało mi się kupić nową z Włoch, półkę już nie - schowek w fajnym stanie ogarnięty + lodówka + nowy siłownik w razie czego + rezanie podświetlenia z lewej strony - przyciski nowe w tunelu chrom założone. - nowy włącznik świateł - w miedzy czasie robione wszystkie rzeczy na bieżąco - powoli wymieniam też wszystkie plastiki i przyciski na nowe aso Do zrobienia jeszcze w 2017: chcę cały tunel w tym roku ogarnąć AIR BAG OFF - brakuje jeszcze podpięcia do sterownika i kodowania tunel 2 din z miejscem na 2 kubki - do kupienia ręczny z B7 - do kupienia żeby pasował pod tunel z kubkami nowa nakładka na ręczny + mieszek - czeka na założenie radio 2 din - do kupienia ----nie mogę się zdecydować czy Rns e czy navipremium kosz 2 din - czeka na założenie klima 2 din - czeka na założenie popiołka 2 din - czeka na złożenie prawy schowek na monety plus zaślepka - czeka na założenie spryskiwacze grzane mgiełkowe z wiązką - czekają na założenie Do zrobienia w 2018: porządne felgi (nie mam pojęcia jakie będą super pasować) i opony - do kupienia słusznego rozmiaru hamulce - do kupienia stabilizatory oba od rs - do kupienia zderzaki przód i tył pod czujniki parkowania - wiązki już kupione listwy drzwi i progi w kolor - do kupienia Tylny zderzak chwilowo taki jest wsadzony. Powoli do przodu lecę z modami w miarę możliwości. Kilka fotek: Krytyka i porady mile widziane. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Robert_1980
simon koszalin Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Siemka Nie ma to jak Q Wieksze i szersze fele , obniz i utwardz. Powodzonka z daliszymi modami
Robert_1980 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) W tym roku nie ma szans już na fele ale mogę już się powoli rozglądać. Tunel chce ogarnąć do końca bo już mnie męczy navi na szybie. Z feli te na pierwszej fotce najbardziej mi się widzą, a potem te na trzeciej. Chyba że coś innego będzie jeszcze pasować do takiego koloru auta. Szprychowe odpadają bo mi się kojarzą z inną marką auta. 19'' wydają mi się za duże, 17'' albo max 18'' Felgi na tej focie to 17 - tak w tym ogłoszeniu pisało. Foty pożyczone z neta. znalazłem też takie i takie - tu jest 18 ? 19 ? rs6 18'' - dołożyłem Które najlepiej pasują? Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Robert_1980
Xaronek Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Co do felg to w mojej mam oryginalne s line 17'stki. Jak przyjdzie budżet to myślę o rozmiar większych. Foto felg
elmo814 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4179251-show-me-your-A4-with-RS6-wheels takie dobrze siadaja
simon koszalin Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nie wiembczy to dokladnie Twoj kolor auta ale taki secik fajnie wyglada
Rekomendowane odpowiedzi