marcinbn Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 masz racje z zawodu jestem informatykiem nie mechanikiem pojazdów wiem ze podstawy powinno sie znac;] to jest moje pierwsze autko,byłem u 4 mechaników autko zostawilem u jednego znich polecanego przez znajomego, powiedzial ze rozbierze i stwierdzi dokladnie i bedzie dzwonil co dalej robimy.. myslałem nad przekładka śilnika ale śilnik 2500zł (nie wiadomo jaki? gwarancja rozruchowa czyli ile 1 tyg) rozrzad + płyny olej 1000zł przekładka 500zł w sumie 4000zl
nex Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 masz racje z zawodu jestem informatykiem nie mechanikiem pojazdów wiem ze podstawy powinno sie znac;] to jest moje pierwsze autko,byłem u 4 mechaników autko zostawilem u jednego znich polecanego przez znajomego, powiedzial ze rozbierze i stwierdzi dokladnie i bedzie dzwonil co dalej robimy.. myslałem nad przekładka śilnika ale śilnik 2500zł (nie wiadomo jaki? gwarancja rozruchowa czyli ile 1 tyg) rozrzad + płyny olej 1000zł przekładka 500zł w sumie 4000zl przekładka silnika 500? cos chyba zbyt tanio
Rekomendowane odpowiedzi