wronik Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Witam! Nie świeci oświetlenie schowka pasażera. Demontowałem boczek schowka i do kostki nie dochodzi prąd gdzie szukać usterki.
van_zant_ Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Rozumiem, że zdjąłeś prawy boczek schowka i sprawdziłeś napięcie na siłowniku od klapki, a sam siłownik ma przejście, sprawdzałeś omomierzem?Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
wronik Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Opublikowano 1 Lipca 2017 Tak dokładnie rozpiąłem wtyczkę od kostki przy silowniku i sprawdzałem miernikiem nie dochodzi tam 12 V. Gdzie szukać dalej? Siłownik był odpiety od tej dźwigni która pociagala go przy otwieraniu schowka. Ktoś już pewnie z tym walczył. ?
van_zant_ Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Jeżeli, jak pamiętam bezpieczniki nr 24 i 38 masz sprawne, to mógł ulec uszkodzeniu moduł komfortu niestety. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
wronik Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 A za co jeszcze odpowiada ten moduł komfortu.
van_zant_ Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Moduł komfortu odpowiada przede wszystkim za oświetlenie wnętrza,elektrykę (zamki, lusterka, przełączniki i podnośniki szyb), fabryczny alarm iszyberdach.Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
wronik Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 Cholera reszta działa i bezpieczniki sprawdzałem są ok?
van_zant_ Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Jeżeli wszystko pozostałe Ci działa, to posprawdzaj przewody które dochodzą do schowka. Każdy samodzielnie "przedzwoń". Może wtedy znajdziesz usterkę. Innego rozwiązania nie ma. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi