discopolo2 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) A wiec tak Audi zawsze bedzie nr 1 u mnie a bywaly 80 B3, B4, a z A4 dwie B6 dwie B7 i nawet B8, zostawilem dla siebie B7 w sedanie, ze wzgledu na wyjatkowy stan jest jeszcze dla zony Ibiza III czyli 6L w rownie wyjatkowym i oryginalnym stanie A teraz przyszedł czas na rarytasy, więc chciałem sie pochwalic swiezym nabytkiem i wyjątkowm pod kazdym wzgledem Skoda 105S I seria rocznik 1977, mordka sama sie cieszy na jego widok, jak ktos chetny zapraszam na przejadzke wrazenia niesamowite Edytowane 30 Czerwca 2017 przez discopolo2
Ogi Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Ja pier.... uczylem sie jezdzic na takiej , tylko moja a raczej mojego ojca byla bardziej kanarkowa, pieknie zachowany egzemplarz gratuluje. Gdzie takie cudo znalazles ? Ktos pod kocykiem w szopie trzymal czy regularnie użytkowana tylko taka zadbana ? Ehhh to uczucie gdy mkniesz 110 i nagle ci przod podnosi od wiatru .
discopolo2 Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Opublikowano 1 Lipca 2017 No znalazlem przypadkiem i decyzja w 5 min i laweta i kupiona, gosc mial kilkanascie klasykow w rewelacyjnym stanie Wrazenia nie do opisania podczas jazdy a najlepsze ze wzbudza dookola usmiech na twarzy ludzi a to bezcenne Oczywiscie wszystko zachowane w oryginalne i na oryginalnych częściach, bez szpachli ma nowy bezbarwny i dlatego wygladaj jak z salonu, w planach sa zakupy kolejnych
Rekomendowane odpowiedzi