Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B8 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Rafaello19944 napisał:

Poszukałem trochę i znalazłem ze na przód ma być 2,5 a na tył 2,2. Prawda to jest? 

10s mi zajęło znalezienie tego

https://www.google.pl/search?q=audi+a4+b8+ciśnienie+w+oponach&client=opera&hs=28o&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjT5e6h7-3UAhUCMJoKHa7oB1gQ_AUICigB&biw=1600&bih=828#imgrc=UUAiVBmCwEar0M:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :) Nie wiem skąd mi się wzięło te 2,5 :grin:

A orientujecie się może czy w mmi takim jak ja mam można wejść do ukrytego menu i można jakieś dodatkowe  funkcje odblokować?  

Opublikowano
  • Autor

Auto już zarejestrowane na stałych blachach :) Był problem bo żółte (zjazdowe) skończyły mi się 4 lipca i za bardzo nie wiedziałem co zrobić ale tak zaparkowałem żeby za bardzo się nie rzucało w oczy i tak przestał do dziś :) A to opóźnienie to tylko dlatego że firma która zajmowała się tym wszystkim złożyła późno dokumenty  :angry:

Opublikowano
17 godzin temu, Rafaello19944 napisał:

Auto już zarejestrowane na stałych blachach :) Był problem bo żółte (zjazdowe) skończyły mi się 4 lipca i za bardzo nie wiedziałem co zrobić ale tak zaparkowałem żeby za bardzo się nie rzucało w oczy i tak przestał do dziś :) A to opóźnienie to tylko dlatego że firma która zajmowała się tym wszystkim złożyła późno dokumenty  :angry:

Zlecasz komuś rejestracje auta? Przecież jak zrobisz termin na daną godzinę to rejestracja trwa max pół godziny

Opublikowano
  • Autor

Tak wiem ze to trwa do max godziny ale ja nie miałem kiedy z pracy się wyrwać  i tez bylem w Monachium a auto miałem do rejestracji 350 km dalej wiec nie było szans żebym sam podjechał :)

Opublikowano
  • Autor

W niedzielę zjechalem na urlop do Polski oczywiście bez żadnych problemów 1200 km z Okolic Frankfurtu do okolic Krakowa :) A w poniedziałek kolejna trasa 390km Tarnów >Wrocław :) Spalanie przy prędkości około 130 km/h to  5,1l/100km :)

cc7bc8aa3a77.jpg e7d3e37e8484.jpg

Opublikowano
  • Autor

Niedługo będę oddawał auto żeby wgrali mi spolszczenie i podobno mogą też jakieś dodatkowe funkcje mi w aucie odblokować.. Orientujecie się może jakie? :)

Opublikowano

Z tym MMI za wiele nie zdzialasz... 

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, TOM3K napisał:

Z tym MMI za wiele nie zdzialasz... 

Mam zamiar zrobić przekladke na mmi 3g ale raczej to będzie zbyt duży koszt i narazie niestety bede musiał odpuścić.. 

Opublikowano

Mieć b8 z czerwonym navi - masakra, ale co zrobić jak takie się trafi, moim zdaniem koszty warte zachodu

Opublikowano
6 godzin temu, Pucek napisał:

Mieć b8 z czerwonym navi - masakra, ale co zrobić jak takie się trafi, moim zdaniem koszty warte zachodu

Lepiej mieć sprawne auto mechanicznie a navi  można zrobić chociaż koszt nie mały. U mnie to samo niestety ale już niedługo :kox:

Opublikowano
  • Autor

No mechanicznie jest w idealnym stanie :banan: jedynie moge się przyczepić do tego ze czasami nie działa mi trzecie światło stopu...

A orientujecie sie moze jaki byłby tak mniej więcej koszt przekładki navi?

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

Kurde nie myślałem że to aż taki koszt jest.. Więc teraz jak narazie tylko wgram to spolszczenie a z przekładką będę bawił się na następnym urlopie czyli w grudniu.. 

A co do odblokowania jakiś funkcji to nic takiego nie można zrobić na tym co mam teraz?  I jeszcze czy da się zrobić doświetlanie zakrętów 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Słyszeliście może czy ktoś już robił przekładke  przodu w b8 na polif? 

Edytowane przez Rafaello19944
Pomyłka

Opublikowano

:wtf:

Opublikowano

w B8 polift to coś teraz około 10 tys zł :) tak słyszałem :P

Opublikowano
1 godzinę temu, majty2009 napisał:

w B8 polift to coś teraz około 10 tys zł :) tak słyszałem :P

Jak masz dojście do części to możesz przód założyć w kolorze do 5000zł 

Normalnie 7-8 tyś 

Opublikowano

to nie tak dużo jak było to chyba parę lat wcześniej :) polift dużo ładniej wygląda :) kiedyś i ja pewnie zrobię :)