seba55 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Witam mam taki problem a dokladnie pytanie nie dziala mi klima ustalone mam to ze na kompresorze klimatyzacji brakuje blaszki na kole bez ktorej sie nie uruchomi klima i nastepny problem i tu jest kierowane moje pytanie mam klimatronik nie wlasciwy ktorego sie nie da przypisac do vin dokladnie mam klimatronik z grzana d*pa ktorej nie posiadam czy to ma jakis wplyw na wlaczenie klimy dodam ze reszta dziala nawiewy itp ?? Edytowane 3 Lipca 2017 przez seba55
piwoszek28 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Jakiej blaszki ? Jeśli tej od sprzegla to pewnie zerwaneWysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
piwoszek28 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 No ja też mam klimatronik z podgrzewanymi fotelami a fotele mam od b7 bez grzania. Mam tylko błędy w vagu O tych fotelach . Klima do tej pory działała nawet z tymi błędami więc to raczej mało znaczące Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
seba55 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 Blaszke..... chodzilo mi o tarcze sprzęgła klimatyzacji tego mi brakuje i dziwne ze nigdzie tego nie ma :/ gdzies polecialo , no wlasnie nie wiem co zrobic czy kupic to ta tarcze czy nie pierd... sie i odrazu sprezarki szukac co do klimatronika to narazie nie bede szukal innego
piwoszek28 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Sprawdź czy się obraca wał . Ale bez tej blachy nie będzie działać ale bez powodu się nie zerwała samaWysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
seba55 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) musze wlasnie sprawdzic ale podobno lubia odpadac te tarcze... problem jest tez taki ze jak juz kupilem auto to nie dzialala klima i teraz czort wie co tam sie kryje zaloze to tarcze i moze byc d*pa :/ zaloze cale sprzeglo i tez moze byc c**j... chyba trzeba bedzie cala sprezarke zalatwiac... Edytowane 3 Lipca 2017 przez seba55
seba55 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 Sprezarka raczej idze do regeneracji mysle tez nad tym klimatronikiem bo ktos mi mowi ze nie bedzie dzialac klima jak nie bedzie przypisany :/
seba55 Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 klima naprawiona ( bezpiecznik , nowa blacha na kompresor/ uszczelnienie ukladu ) Climatronika ktory nie jest przypisany do auta nie ma wplywu na dzialanie klimatyzacji wszystko jest ok jedynie blad na vag.
Rekomendowane odpowiedzi