Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Budapeszt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jaka jest najlepsza droga ? Czy trasa jak na fotce jest na pewno za free ? 552585530_314.jpg

Chce sie wybrac w weekend  i opcja z oplatami to 20 minut szybciej wiec 20 minut mnie nie zbawi a oszczedze troche kasy :) Czy moze polecacie inna trasse ?

Opublikowano

Ale jaka darmowa trasa?? Winiety i tak będziesz musiał kupić, a wydatek rzędu 10EUR na Słowacji i 10EUR na Węgrzech chyba przeżyjesz?? Ja jeżdżę służbowo raz na trzy miesiące do Budapesztu i z okolic Krakowa lecę na Piwniczną->Preszów-> Koszyce->Miszkolc->Budapeszt

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Krumak napisał:

Ale jaka darmowa trasa?? Winiety i tak będziesz musiał kupić, a wydatek rzędu 10EUR na Słowacji i 10EUR na Węgrzech chyba przeżyjesz?? Ja jeżdżę służbowo raz na trzy miesiące do Budapesztu i z okolic Krakowa lecę na Piwniczną->Preszów-> Koszyce->Miszkolc->Budapeszt

Dlaczego musze je kupic ? Na forum wegierskim mi potwierdzili ze ta trasa jest darmowa, wiec po co mam kupowac skoro nie chce korzystac z autostrad ? Szkoda mi 20 euro na 2 dni wydac...

Edytowane przez sebul

Opublikowano
  • Autor

W Wegrzech będę jechał tylko"2" a nie M2, więc dalej potrzebuję winiety ?

ilgh29.jpg

Edytowane przez sebul

Opublikowano
2 godziny temu, sebul napisał:

Szkoda mi 20 euro na 2 dni wydac...

:facepalm: :facepalm::facepalm:To po co jedziesz na Węgry?? Nie zapomnij jeszcze pojechać "wsiami" pomiędzy Bańską Bystrzycą, a Zwoleniem na Słowacji

Edytowane przez Krumak

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, Krumak napisał:

:facepalm: :facepalm::facepalm:To po co jedziesz na Węgry?? Nie zapomnij jeszcze pojechać "wsiami" pomiędzy Bańską Bystrzycą, a Zwoleniem na Słowacji

Wole wydac 20 e na jedzenie skoro te winity nie zaoszczedza mi duzo czasu

Opublikowano

Ja wolę jeździć lokalnymi drogami niż autostradami/ekspresówkami nie względu na opłaty, tylko na walory turystyczne, lepsze widoki, zwiedzanie obcych okolic itp. i to po znacznie dłuższych trasach niż do Budapesztu, więc nie wiem o co się niektórzy czepiają, jak ktoś chce "darmową trasę" :wink:

A co do trasy z mapy jechałem nią ze dwa razy, od granicy SK-HUN do Vac fajne widoki drogą, a od Vaca albo Dunakeszi do Budapesztu ekspresówka M2 jest darmowa z tego co pamiętam i tam faktycznie może być lepiej na nią wskoczyć, bo zaznaczony wjazd "2" nieciekawy, lokalna droga - trochę przemysłowa okolica i co chwilę światła.

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano
  • Autor
Dnia 5.07.2017 o 21:59, Bruuuum napisał:

Ja wolę jeździć lokalnymi drogami niż autostradami/ekspresówkami nie względu na opłaty, tylko na walory turystyczne, lepsze widoki, zwiedzanie obcych okolic itp. i to po znacznie dłuższych trasach niż do Budapesztu, więc nie wiem o co się niektórzy czepiają, jak ktoś chce "darmową trasę" :wink:

A co do trasy z mapy jechałem nią ze dwa razy, od granicy SK-HUN do Vac fajne widoki drogą, a od Vaca albo Dunakeszi do Budapesztu ekspresówka M2 jest darmowa z tego co pamiętam i tam faktycznie może być lepiej na nią wskoczyć, bo zaznaczony wjazd "2" nieciekawy, lokalna droga - trochę przemysłowa okolica i co chwilę światła.

Tylko teraz obczailem ze pomimo ustawienia w goglach uynikaj oplat , nawigacja i tak kieruje na kawalek R1, która jest platna....i trzeba troche bocznymi drogami pojechac zeby ja ominac....18 km drogi tylko jest i 10 euro :P