Iwson Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Witam panowie i panie Orientuje się ktoś czy dostanę gdzieś zamienniki, albo cokolwiek nowego dla zawieszenia tył ? Wahacze, śruby i tuleje? Mam problem, mechanik nie może wykręcić śrub na tyle są tak zapieczone generalnie cały tył, przez co nie idzie ustawić geometrii. Szukam po internetach, ale jak na alledrogo przykładowo zerkam to tylko całe sanki sprzedają i używki w Bóg wie jakim stanie. Obleciałem jakieś sklepy, nigdzie nie ma. Pzdr Edytowane 5 Lipca 2017 przez Iwson
aiwer Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Cokolwiek nowego ale ori to wiadomo - ASO Tak na szybko przeleciałem po googlach i faktycznie znaleźć coś na tył będzie ciężko.
Iwson Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 no właśnie :/ trochę słabo z częściami na tył w ogóle, na przód to części w bród po necie można wyszukać. Ktoś może doradzić czy sanki z wahaczami od napędu quattro, a fwd różnią się? Sporo w necie jest tych zestawów z napędu Q więc może da się to podmienić. Generealnie czy od cabrio, sedana i avanta jest różnica w tym zawieszeniu na tył?
michcio1985 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Dostaniesz niemal wszystko co się zużywa na tyle w góra dwa dni z przesyłką. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi