luki10012 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Potrzebuję pomocy przy zamontowaniu tablic rejestracyjnych. Posiadam obudowę w której nie ma ramki utrzymującej tablicę i pozostaje mi przyklejenie w jakiś sposób ponieważ nie chciałbym wkręcać wkręta przez tablicę. Czytałem, że dobrym pomysłem jest przyklejenie na obustronną taśmę piankową. Ktoś może tak robił i poleciłby konkretną markę jakiejś taśmy albo może jakiś inny sposób? Nie chcę tego zrobić jakoś słabo i zgubić tablicę nie wiadomo gdzie dlatego się pytam. Dzięki za odpowiedzi Edytowane 8 Lipca 2017 przez luki10012
adrian_pt Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Wstaw zdjęcie tej "obudowy", bo nie za bardzo rozumiem o co chodzi
luki10012 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 Chodzi mi o coś takiego tylko w tych moich nie ma możliwości wsadzenia w to tablicy aby nie wypadała (tak jak w tych zwykłych plastikowych) a jedynie jakieś przyklejenie lub inne rozwiązanie.
Bruuuum Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Taką masz blendę, jak nie chcesz dziurawić, to możesz sobie wymienić na blendę z pokrywką, która będzie trzymać tablicę
luki10012 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Opublikowano 13 Lipca 2017 Przykleiłem wczoraj taśmą dwustronną piankową i trzyma to dość dobrze, więc nie powinienem jej nigdzie zgubić
Rekomendowane odpowiedzi