Adam.S Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Opublikowano 4 Maja 2019 3 godziny temu, black4 napisał: Kolego Adam.S Pasuje do zderzaka S-Line P&P bez żadnych przeróbek? Pozdrawiam ? Pasuje P&P
Adam.S Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Opublikowano 23 Maja 2019 I jeszcze jeden modzik ,który dostałem od kolegi @Kędzior ,znaczek już zamontowany tylko nie wiem czy na czarno nie pomalować. 1
papadziordzio Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 Jaka średnica końcówek wydechu? Czy taka sama "szczelina" na wydech jest w zwykłym zderzaku - orientujesz się? Co do przodu, trochę misz masz, widzę nie wiesz czy iść w czerń czy chrom, moim zdaniem jeżeli ma zostać Q srebrne to znaczek też się przydał srebrny, chociaż czarny Q to ramka też w czerń i będzie SI - chociaż wtedy pomyśl nad czarnymi środkami lamp . Świetny kolor, jeszcze nie widziałem A4 w tym odcieniu
Adam.S Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 W dniu 24.05.2019 o 09:36, papadziordzio napisał: Jaka średnica końcówek wydechu? Czy taka sama "szczelina" na wydech jest w zwykłym zderzaku - orientujesz się? Co do przodu, trochę misz masz, widzę nie wiesz czy iść w czerń czy chrom, moim zdaniem jeżeli ma zostać Q srebrne to znaczek też się przydał srebrny, chociaż czarny Q to ramka też w czerń i będzie SI - chociaż wtedy pomyśl nad czarnymi środkami lamp . Świetny kolor, jeszcze nie widziałem A4 w tym odcieniu Średnica końcówek 80mm, czy szczelina jest taka sama tego nie wiem.
tomekhxc Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 Bardzo ładnie sie przód teraz prezentuje, gril rs jest sam w sobie tak ładny że nie szpeciłbym go żadnymi znaczkami itp , ale to tylko moje zdanie Autko super
Adam.S Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Opublikowano 30 Maja 2019 Mojej żony też grill podoba się bez niczego i znaczek został już ściągnięty ?. 1
Adam.S Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2019 Po równych dwóch latach i przejechaniu 25tysiacach kilometrów rozrząd znów się odezwał. Byłem u mechanika i górne napinacze do wymiany, ręce opadają. Wiedziałem że rozrząd w tych silnikach to słaby punkt, ale po takim przebiegu to lekka przesada.
cinkers Opublikowano 25 Czerwca 2019 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Kurde może mechanik poskładał na jakichś słabych gratach czy coś? Normalnie powinien przecież po wymianie całości śmigać kolejne lata...
golden87 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 W dniu 6.06.2018 o 13:58, Adam.S napisał: Mały modzik? ,jeszcze szukam sposobu na zmianę gałki z a6 c7. Wszystko ze smakiem, ale ta gałka moim zdaniem na mega minus ? PS. Rozrzad cały wymieniales, łamncuch wszystkie napinacze czy poszczegolne? Jakiej firmy? Teoretycznie koło 250-300 tys powinien wytrzymac...
Adam.S Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2019 19 godzin temu, golden87 napisał: Wszystko ze smakiem, ale ta gałka moim zdaniem na mega minus ? PS. Rozrzad cały wymieniales, łamncuch wszystkie napinacze czy poszczegolne? Jakiej firmy? Teoretycznie koło 250-300 tys powinien wytrzymac... Rozrząd wymieniałem kompletny z firmy SWAG .
spenchjdx1 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Coś musiało być zrobione nie tak, bo niemożliwe, że po takim przebiegu już coś się dzieje..
Rekomendowane odpowiedzi