DeeJay_Kill Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam. Na początku nadmieniam, że zadałem sobie trud poszukania odpowiedzi na moje pytanie, jednak była ona tylko połowiczna, dlatego zakładam wątek. Dzisiaj pojechałem sobie do marketu, po powrocie odpaliłem auto i normalnie pojechałem, ale czułem, jakby wspomaganie chodziło ciężej, niż zwykle (normalnie chodzi bardzo lekko). Otworzyłem maskę, popatrzyłem, jaki jest poziom płynu - max. Nic nie ubyło, wycieków brak, wszystko niby ok, ale płyn bardzo rzadki (raczej normalne, bo silnik był rozgrzany, z tym, że to była prawie konsystencja wody). Z maglownicy nie docierają żadne dziwne odgłosy, kierownica chodzi normalnie, tylko jakby odrobinę ciężej... Ciśnienie w oponach się nie zmieniło. Wiecie, co może być powodem takiego stanu rzeczy? Potem może jeszcze zrobię jakąś rundkę i zobaczę, czy jest poprawa... Z góry dziękuję za pomoc;)
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 pompa powoli mówi papa.Ale najpierw wymien płyn,może pomoże
jaca.13 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 myśle że wymiana płynu nic nie pomoże to wyglada mi na pompe!
mcm Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 wymień płyn - nie majątek, a u mnie pomogło
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 jutro normalnie sobie pojadę na uczelnię i zobaczymy, czy coś się zmieni. Nie wydaje mi się, że to pompa odmawia posłuszeństwa, ale trudno podejrzewać coś innego.
Rekomendowane odpowiedzi