mshmaster Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Czy te nadkola są szmaciane , kupiłem auto wydawało mi się czyste po przebiegu 800 km mam pełno piachu na nadkolu , też tak macie ?
wrclaguna Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 nadkola sa szmaciane dlatego tyle piasku i blota w komorze silnika Niestety to bolączka modelu 2018-2012
mshmaster Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 3 minuty temu, wrclaguna napisał: nadkola sa szmaciane dlatego tyle piasku i blota w komorze silnika Niestety to bolączka modelu 2018-2012 Myślałem żeby to jakoś uszczelnić , przy kielichu to ręka przechodzi do wnętrza nadkola , jest sens to uszczelniać ?
WOJTEK S Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Jak najbardziej jest sens - trzeba zaopatrzyć się w impregnat do butów ,ewentualnie droższa opcja ,impregnat do dachów cabrio. Zabezpieczyłem tak nadkola i o dziwo działa już 8 miesięcy . Pozdrawiam WOJTEK.
Stig Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Wymienial ktos nadkola na poliftowe? Szmaciane czy plastikowe? Pomoglo czy dalej kupa blota pod maska?
Stig Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Ponawiam pytanie - czy ktos wymienial nadkola na plastikowe poliftowe i problem z piaskiem/blotem na nadkolu od komory silnika zniknal? Nadkola pasuja p&p?
cmk Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 Ja swoje prysłem barankiem w sprayu i piachu pod maską prawie nie ma Tylko trochę jeszcze się kurzy przez otwory gdzie idą przewody hamulcowe.
Rekomendowane odpowiedzi