Damiano93 Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Witam potrzebuje pomocy posiadam a4 b6 2002 i rzecz jest w tym że chce zalozyc xenon albo bi xenon tylko nie wiem jaki i czy się da do moich lamp i gdzie to najlepiej zalozyc i kupić w Lublinie sam tego nie założę bo tego nigdy nie robiłem a żeby nazwać się znawcą tego typu prac to nie mogę czy jest ktoś mi wstanie pomoc podpowiedzieć bez żadnych głupich komentarzy
ucho.77 Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Jeśli posiadasz zwykłe h7 to najprościej jest założyć hid-a w miejsce obecnych żarówek Następnie możesz zmienić całe lampy na xenon lub bixenon pasują p&p Albo zostaje ci przeróbka obecnych lamp na bixenona z projektorami z b8
adadur Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Dokładamy chinski xenon to tandetna rzezba! ... i probememy z policja i przegladami.Podejdź konkretnie i rozpocznij temat od szukania zderzaka ze spryskami ... oczywiście i reszty czyli wiekszego zbiorniczka na płyn czujników poziomu itp ... oraz same lampy - xsenon plus zwane bixsenonem ze srodkami z b8.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Patryk Kiełek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Koszty przeróbki soczewki na Xenon chyba są spore ?
Rekomendowane odpowiedzi