Kaktus Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 Hallo. Mam problem z ogrzewaniem. Kiedy silnik troszku się nagrzeje i włączę ogrzewanie, to dociera przez pierwsze dwie sekundy jakiś dziwny zapach, coś jakby spalenizna, po czym ustaje...a jak wyłączę wentyl i włączę to przez pierwszą chwilę znów czuć to cholerstwo... Jak włączam na zimne powietrze, to gra gitarrra... Do tego w aucie choć mam wyłączony wentylator nawiewu, to i tak robi się ciepło, muszę przekręcać na zimne powietrze- czy to norma?? Proszę o pomoc...
adamq Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 Możliwe, że jakieś grzybki zalęgły się w klimatyzacji trzeba będzie odgrzybić na wiosnę :biggrin:
Szewczenko7 Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 zdiagnozuj tak jak kolega napisal powyzej
Kaktus Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Opublikowano 3 Marca 2007 Dzięki chłopaki za radę, tylko zapomniałem napisać, że nie mam kilimy potrzebuję kolejnych rad. Pozdr
Gość Iceman Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Dzięki chłopaki za radę, tylko zapomniałem napisać, że nie mam kilimy potrzebuję kolejnych rad. Pozdr w takim razie cały syf masz na nagrzewnicy kolego i masz większy problem żeby sie tam dostać pozdrawiam
Kaktus Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Opublikowano 4 Marca 2007 Oki. Tylko, że ten zapach nie przypomina nic związanego z grzybami i innym cholerstwem nieczystym, tylko raczej podobny do przegrzania czegoś...
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Oki. Tylko, że ten zapach nie przypomina nic związanego z grzybami i innym cholerstwem nieczystym, tylko raczej podobny do przegrzania czegoś... jedyne co możesz jeszcze czuć to wentylator który ci poprostu się kończy
Kaktus Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 Oki. Ale jak wentyl się kończy, to dlaczego nie czuć go jak mam zimny nawiew?? :eek:
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Oki. Ale jak wentyl się kończy, to dlaczego nie czuć go jak mam zimny nawiew?? :eek: noto masz odpowiedz proponuje jednak wyczscic nagrzewnice bo jak puszczasz zimne powietrze to omijasz nagrzewice poprostu ..........zycze powodzenia :biggrin:
Kaktus Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 Dzięki Zimniak. Będę musiał to uczynić. Pozdrowionka.
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 zycze powodzenia bo niebedzie łatwo :biggrin: :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi