Kaktus 0 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Hallo. Mam problem z ogrzewaniem. Kiedy silnik troszku się nagrzeje i włączę ogrzewanie, to dociera przez pierwsze dwie sekundy jakiś dziwny zapach, coś jakby spalenizna, po czym ustaje...a jak wyłączę wentyl i włączę to przez pierwszą chwilę znów czuć to cholerstwo... Jak włączam na zimne powietrze, to gra gitarrra... Do tego w aucie choć mam wyłączony wentylator nawiewu, to i tak robi się ciepło, muszę przekręcać na zimne powietrze- czy to norma?? Proszę o pomoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamq 3 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Możliwe, że jakieś grzybki zalęgły się w klimatyzacji trzeba będzie odgrzybić na wiosnę :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 zdiagnozuj tak jak kolega napisal powyzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvaro 8 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 odgrzybianie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 dokładnie odgrzybianko czeka klimke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus 0 Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Dzięki chłopaki za radę, tylko zapomniałem napisać, że nie mam kilimy potrzebuję kolejnych rad. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Dzięki chłopaki za radę, tylko zapomniałem napisać, że nie mam kilimy potrzebuję kolejnych rad. Pozdr w takim razie cały syf masz na nagrzewnicy kolego i masz większy problem żeby sie tam dostać pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus 0 Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Oki. Tylko, że ten zapach nie przypomina nic związanego z grzybami i innym cholerstwem nieczystym, tylko raczej podobny do przegrzania czegoś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Oki. Tylko, że ten zapach nie przypomina nic związanego z grzybami i innym cholerstwem nieczystym, tylko raczej podobny do przegrzania czegoś... jedyne co możesz jeszcze czuć to wentylator który ci poprostu się kończy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus 0 Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Oki. Ale jak wentyl się kończy, to dlaczego nie czuć go jak mam zimny nawiew?? :eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Oki. Ale jak wentyl się kończy, to dlaczego nie czuć go jak mam zimny nawiew?? :eek: noto masz odpowiedz proponuje jednak wyczscic nagrzewnice bo jak puszczasz zimne powietrze to omijasz nagrzewice poprostu ..........zycze powodzenia :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus 0 Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Dzięki Zimniak. Będę musiał to uczynić. Pozdrowionka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 zycze powodzenia bo niebedzie łatwo :biggrin: :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts