mates08 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Mam krótkie pytanie. z instrukcji niewiele wynika. Kupiłem K2 klima fresh do odświeżenia klimatyzacji. Czy ten preparat należy stosować na włączonym ECON czy na włączonej klimatyzacjii?
musiek Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Przy okazji warto wcześniej wymienić filtr kabinowy.
mates08 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 Kabinówkę wymieniłem jakieś 3 tyg. temu, przy okazjii full serwisu. Oki, czyli nawiew na max, włączam econ i aplikuje srodek?. Dzięki
wyzyk83 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 jak granat w aucie to jeszcze obieg wewnętrzny AUTO 22 stopnie i wentylator podkręć na maxa
mates08 Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Opublikowano 19 Lipca 2017 12 godzin temu, wyzyk83 napisał: jak granat w aucie to jeszcze obieg wewnętrzny AUTO 22 stopnie i wentylator podkręć na maxa To wiem. Dzięki. Chodziło mi tylko o to czy używać go na klimie czy na nawiewie. Dzisiaj biore się za aplikacje tego preparatu
Rekomendowane odpowiedzi