HanysWA4 Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Z racji zbliżających się urodzin i urlopu, zamierzam sobie zrobić prezent i wymienić kasetowe oryginalne radio (1 din), na coś bardziej nowoczesnego i 2 din. Moje wymagania to: odczyt muzyki (mp3, flac) z karty bluetooth (do słuchania muzyki z telefonu i rozmów) radio z pamięcią kanałów nawigacja (najlepiej jakby to byl Android, tak zebym mogl zsynchronizowac z moimi mapami google albo zainstalowac jakas inna nawigacje) fajnie jakby dało się podłączyć dwie kamery (tył przód) i używać jako rejestrator jazdy + kamera cofania Nie mam zamiaru na razie (i raczej wcale) wymieniać głośników, więc jakieś zaawansowane układy dźwiękowe czy wzmacniacze nie sa wymagane. Znalazłem "VORDON HT-869BT USB 2DIN+ KAMERA" na allegro, jednak o ile brak funkcji rejestratora oraz androida moglbym przelknac, to zla jakos sygnalu radiowego juz by mnie mocno denerwowała. Proszę o sugestie i własne doświadczenia.
lewiatan1989 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 I co zmieniłeś radio? Na jakie padło?
Rekomendowane odpowiedzi