Brzeziak Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Siema wszystkim, posiadam wzmacniacz Hifonics Titan TX880. Parametry podaje poniżej. I moje dwa pytania, ile takie ustrojstwo jest warte? I czy nada sie na budowę jakiegoś niedużego odseparowanego zestawu? Drugim wzmakiem na skrzynie byłby blaupunkt GTA 440, a Hifonicsa dałbym na dwa mostki i na jakieś dobre głośniki przód w drzwi np. Tec XP 6/K. Posiadam taki odseparowany zestaw który leży mi zbędnie i myślałem czy by go zaadoptować do audi. Mile widziane jakieś sugestie i jakieś podpowiedzi. OC RZECZYWISTA RMS 4 x 110 Watt / 4Ohm MOC RZECZYWISTA RMS (mostek) 2 x 440 Watt / 4Ohm ILOŚĆ KANAŁÓW 4 ZNIEKSZTAŁCENIA HARMONICZNE < 0,03 % PASMO PRZENOSZENIA 10 – 30 000 Hz MOŻLIWOŚĆ PRACY Z GŁOŚNIKAMI O IMPEDANCJI 2 Ohm REGULOWANE WZMOCNIENIE SYGNAŁU 6 - 0,2 V FILTR DOLNOPRZEPUSTOWY 30 – 150 Hz regulowany FILTR GÓRNOPRZEPUSTOWY 10 – 1200 Hz regulowany WZMOCNIENIE TONÓW NISKICH (BASS BOOST) 0 - 18 dB / 45 Hz regulowane GNIAZDA PRZYŁĄCZENIOWE pozłacane WYMIARY 410 x 264 x 60
Rekomendowane odpowiedzi