kleeju Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Mam pytanko zamowilem osłony podswietlane do mojej niuni i mam pytanko gdzie je podlaczyc i czy one swieca gdzies po zalaczeniu lampki czy samoczynnie po otwarciu????
Wihajster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Mam pytanko zamowilem osłony podswietlane do mojej niuni i mam pytanko gdzie je podlaczyc i czy one swieca gdzies po zalaczeniu lampki czy samoczynnie po otwarciu???? a były w ogóle nie podswietlane
kleeju Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja mam nie podswietlane:) zamowilem podswietlane komplecik bo mam jeden zawias uszkodzony:)
krzyniek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Mam pytanko zamowilem osłony podswietlane do mojej niuni i mam pytanko gdzie je podlaczyc i czy one swieca gdzies po zalaczeniu lampki czy samoczynnie po otwarciu???? a były w ogóle nie podswietlane były
przemciotorun Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 bylo bylo bez podswietlenia ja u siebie zmienilem na takie z podswietleniem i podpinalem sie pod lampke sierodkową jest troszke ciezko przelozyc kabelki od sloneczka do lampki bo musisz wlozyc w profil dachu a tam sa takie dosc male dziurki (chyb ze poprostu wiekszych nie znalazlem) a troche ciezko reke tam wlozyc... ale mozna to zdobic i ja podlączylem tak ze zawsze gdy otworze klapke to mi sie zapala lampka pod staly minus (z tego co pamietam to plus podawany jest caly czas a steruje sie minusem)
Rekomendowane odpowiedzi