K4rtm4n Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witajcie. Mam pytanie, pękł mi plastik który trzymał grill w zderzaku. Jeżdżę tak już miesiac, ale planuje zdjąć całość aby dać to do spawania. Czy ktoś wie w których miejscach jeszcze ten grill jest przykrecony? Nie wiem jak się do tego zabrać Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
rosati Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie zdejmiesz samego grilla, trzeba ściągać zderzak. Grill jest przykręcany do niego od środka na kilka śrub (chyba 8), wokół wewnętrznej części ramki. W każdym bądź razie wg mnie jest to niewykonalne bez rozbiórki przodu.
cysiek18 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 U mnie też tak pękł. Myślałem ze sam z siebie ale okazało się że ktoś życzliwy wjechał mi na parkingu hakiem tak że połamał szczebelki w grilu i ten plastik Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
K4rtm4n Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2017 .. Karma wróci, dzięki za wyjaśnienie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi