piotrzaborek16 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Witam z audi mam dopiero pół roku styczności ale po kolizji postanowiłem zmienić przód mojego b6 na B7 sline z lampami oryginalnymi ale przerobionymi z paskiem LED i kierunkiem dynamicznym i teraz chciałbym je podłączyć ale jestem pewien że nie działają bo sprawdzałem . Podejrzewam że piny są inne w bi Xenon b7 niż b6 ma ktoś pomysł albo robił takie coś lub jakiś schemat pinów do lamp jednych i drugich ?
piotrzaborek16 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 dlaczego ktoś tu wrzucil post skoro dotyczy audi b6 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Robero321 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Pierwsza rzecz to nie piny tylko kostki powinieneś się dolutować z kostkami od B7 do swojej instalacji to po pierwsze. Druga rzecz to poziomowanie. Nie zadziała Ci bo jest inaczej sterowane Nie mniej jednak jest to do ogarnięcia ja kupiłem już przerobionego ale z lampami Niemiec nie dał rady po 2 latach zbierania się do tego w końcu ogarnąłem poziomowanie więc się WSZYSTKO da podłączyć po mimo różnic
piotrzaborek16 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dzieki bardzo też tak własnie myślałem
Rekomendowane odpowiedzi