Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Szum powietrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam audi a4 (b5) powyzej 160km/h w przednich dzwiach zarowno jak kierowcy patrzac od wewnatrz w lewym gornym rogu i od pasazeraa patrzac od wewnatrz w prawym gornym rogu szumi powietrze jak jade samochodzem pow 160 km/h przycisne to miejsce na zewnatrz zamochodu to szumi jeszcze bardziej tak jakby w tym miejscu drzwi nieprzylegaly dosc mocno do karoseri ,uszczelki sa w dobrym stanie niesa popekane itp czy mozna sie pozbyc jakos tego szumu .Z gory dzieku e za odpowiedz

Opublikowano

Witam ja również mam coś takiego w swojej niuni :) więc nie jesteś sam, powyżej 150km/h szumi powietrze przy przednich drzwiach (prawe i lewe).

Opublikowano

Podjechac do blacharza,regulacja drzwi ,sprawdzić zawiasy czy nie ma luzu.Zapewne drzwi opadły :szukaj:

Opublikowano

w B5 to normalka chyba :wink4:

Opublikowano

nie przekraczaj 160 km/h

Opublikowano

witam moze jest to problem z regulacja ale jak sobie wyregulowalem to drzwi sie cieżko zamykaly wystarczy pod uszczelke ktora znajduje sie na karoseri podlozyc coś w moim przypadku byla to izolacja od kalbla 3 żyłowego mozna tez podlozyc jakis cienki wąż jesli zaczyna sie szum w samochodzie to mozna to sprawdzic podczas jazdy przyciagajac drzwi do siebie za czarną rame od okna