Pio_p Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam mam audi a4 (b5) powyzej 160km/h w przednich dzwiach zarowno jak kierowcy patrzac od wewnatrz w lewym gornym rogu i od pasazeraa patrzac od wewnatrz w prawym gornym rogu szumi powietrze jak jade samochodzem pow 160 km/h przycisne to miejsce na zewnatrz zamochodu to szumi jeszcze bardziej tak jakby w tym miejscu drzwi nieprzylegaly dosc mocno do karoseri ,uszczelki sa w dobrym stanie niesa popekane itp czy mozna sie pozbyc jakos tego szumu .Z gory dzieku e za odpowiedz
Sqarek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam ja również mam coś takiego w swojej niuni więc nie jesteś sam, powyżej 150km/h szumi powietrze przy przednich drzwiach (prawe i lewe).
_Solar_ Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Było juz kilka wątków na ten temat na forum opcja sie klania.Dla przykladu tutaj był podobny temat http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_glosny_szum_powietrza_przy_predkosci_140_kmh-t52046.0.html
Wąski Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Podjechac do blacharza,regulacja drzwi ,sprawdzić zawiasy czy nie ma luzu.Zapewne drzwi opadły
Pio_p Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 witam moze jest to problem z regulacja ale jak sobie wyregulowalem to drzwi sie cieżko zamykaly wystarczy pod uszczelke ktora znajduje sie na karoseri podlozyc coś w moim przypadku byla to izolacja od kalbla 3 żyłowego mozna tez podlozyc jakis cienki wąż jesli zaczyna sie szum w samochodzie to mozna to sprawdzic podczas jazdy przyciagajac drzwi do siebie za czarną rame od okna
Rekomendowane odpowiedzi